ΟΙ "ΙΚΑΡΟΙ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ 3Χ3 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Με τη συμμετοχή όλων των μικρών αθλητών-τριών των τμημάτων υποδομής τους, οι "Ίκαροι" έδωσαν εντυπωσιακό παρών στο διήμερο τουρνουά μπάσκετ MILKO 3X3 στον πεζόδρομο Γιαννιτσών και είχαν την ευκαιρία να παίξουν το δημοφιλές άθλημα αλλά και να διακριθούν ανάμεσα σε 350 και πλέον παιδιά όλων των ηλικιών, στο πλαίσιο της αθλητικής γιορτής που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Πέλλας και των συλλόγων που καλλιεργούν το άθλημα.
Οι προπονητές των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την άριστη διοργάνωση αλλά και την μεγάλη συμμετοχή των παιδιών αναφέροντας χαρακτηριστικά «..Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είδαμε τόσες συμμετοχές μικρών αθλητών -τριών σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός! Η συνεργασία μας με την Ε.Ο.Κ. και το Δήμο Πέλλας ήταν άψογη ...Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες, στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το στέλεχος της κ.Ίνγκλις Ηλία αλλά και στους συνεργάτες του Μαρβάκη Κώστα, Χαρμπαλή Θωμά και Βουρδέρη Νίκο, στους εθελοντές των συλλόγων μπάσκετ του Δήμου, στον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, στην υπεύθυνη του Αθλητικού Οργανισμού κ. Δώρα Συλλέκτη στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γυριχίδη Ιωάννη, στον υπεύθυνο της ηχητικής εγκαταστάσης κ. Καραβίδα Μπάμπη και Μισαηλίδη άγγελο και τον Ιατρό παθολόγο κ. Φουντουλάκη Σταύρο. Οφείλουμε όμως και ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε όλους τους γονείς που θυσίασαν το Σαββατοκύριακο για να χαρούν τα παιδιά τους αλλά και στους επαγγελματίες του πεζόδρομου για την κατανόηση και την πολύτιμη βοήθειά τους στην εξαιρετική επιτυχία του τουρνουά...Επίσης ευχαριστούμε τον γνωστό, καταξιωμένο προπονητή καλαθοσφαίρισης κ. Καραμιχάλη Δημήτριο από τη Θεσσαλονίκη για την τιμή που μας έκανε να παρακολουθήσει το τουρνουά .
Ήταν μιά διοργάνωση ιδιαίτερα σημαντική για το Δήμο της πόλης , η οποία συνέβαλε στη διάδοση του αθλητισμού για όλες τις ηλικίες, προσέφερε μοναδικές στιγμές άθλησης και ψυχαγωγίας στα παιδιά που συμμετείχαν και βοήθησε στην επίτευξη του στόχου της ενσωμάτωσης της άθλησης στην καθημερινότητά των νέων, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και υγείας...Συγχαρητήρια σε όλους!".